Зошто Заев носи бела кошула?

Белата е боја на чистота, нeвиност и нови почетоци.

Предизвикува чистење на мисли и превземање на акција.

Психологијата вели дека ако на некому сакаш да му оставиш впечаток на човек кој не крие ништо од тебе, кој нема нечисти мисли и ти нуди нов почеток, облечи нешто бело. Има причина, нели, зошто невестите носат бел фустан а не црвен на пример.

Има причина зошто Зоран Заев, носеше бели кошули кога пред јавноста презентираше прислушувани разговори.

Да, само бела кошула. Не забалежавте?
Ако не се сеќавате, дозволете да ве потсетам:

15april'15fevruari'15fevruari'15.jpg1Untitled-1Untitled-2

Ако повторно не ми верувате, сите снимки од седиштето на СДСМ ги има на Јутуб, побарајте. Ќе се уверите.

Што сакаше лидерот на опозицијата да постигне?

Да верувате дека тој е чист, додека го прља образот на опонентот.

Дали Заев е чист?

Тоа ќе оставам на вас да одлучите.

Дали Зоран Заев повторно носи само бела кошула?

Да. Ова е видео од денеска.

Лидерот на опозицијата повикува на граѓански фронт против лидерот на ВМРО-ДПМНЕ. Во бела кошула. Заев е чист, Груевски не е. Тоа е она во кое што Заев сака и не тера да веруваме. Дали е тоа така? Исто така оставам на вас да одлучите.

Има и уште една работа. Бело знаме се вее кога признаваш пораз.

До следно читање,

Анастасија Д.Б.

 

 

Advertisements